Odihna este garantia unei bune stari de bine si a unei bune stari de sanatate. De aceea, toti cei care apreciaza confortul, din cand in cand, aleg pijamale la moda, ieftine, de inalta calitate si frumoase pentru dama si pentru barbati.

Pijamalele au devenit o inventie remarcabila, iar ideea unui costum de noapte a fost imprumutata de la francezi. La un moment dat, moda practica pentru pijamale barbati a fost adusa in Europa din India.

Pana la inceputul secolului trecut, era imposibil sa cumperi pijamale pentru femei, deoarece erau destinate exclusiv barbatilor. Insa, Chanel a bagat pantalonii si in garderoba doamnelor. Astfel, la mijlocul anilor 20, Europa a primit si pijamale dama, pe care le poti cumpara astazi la preturi destul de ieftine.

Pijamale dama ieftine

Gama de pijamale dama ieftine, va multumi atat pe tinerele fete, cat si pe femeile mature, zvelte si luxoase. Casele de moda si producatorii prefera sa creeze pijamale de dama si pijamale pentru barbati din tesaturi moi si confortabile pentru piele precum satin, cocolino, bumbac.

Toate modelele prezente astazi, indeplinesc principalele cerinte pentru hainele pentru odihna nocturna, si anume, higroscopicitate, respirabilitate, prietenoase cu pielea.

Pentru iarna, pijamalele pentru femei cu maneca lunga din bumbac moale sunt ideale. Datorita decorului, modelele arata sofisticat.

In sezonul cald, pantalonii lungi de iarna, sunt inlocuiti cu pantaloni scurti confortabili. Bluzele de pijama fara maneci sau tricourile din materiale delicate par aerisite, nu limiteaza miscarea si subliniaza gratia liniilor corpului.

Pijamalele de dama sunt un tip universal de imbracaminte de noapte, care este atractiva pentru femei, datorita aspectului lor elegant, a confortului si a varietatii de stiluri oferite de producatori.

Beneficiile acestui tip de imbracaminte de noapte includ: croiala lejera care nu restrictioneaza miscarea, aspectul frumos, varietatea de stiluri si materiale, materiale ecologice.

Pijamale pentru barbati

Odihna completa este o componenta importanta a sanatatii si a nevoii de buna dispozitie pentru barbati. Odihna este influentata de hainele in care doarme o persoana.

Alegerea pijamalelor confortabile pentru un barbat nu este mai putin importanta decat pentru o femeie. Acest element al dulapului poate servi si ca o haina de casa.

Producatorii moderni de pijamale barbati, se concentreaza in primul rand, pe confortul si caracterul practic al produsului. Cu toate acestea, pentru barbatii moderni, aspectul estetic al produsului este de asemenea important.

Atunci cand alegi pijamale pentru barbati, ar trebui sa tii cont de material, care trebuie sa fie confortabil, sa tina de cald daca sunt pijamale de iarna sau sa mentina corpul racoros, daca sunt pijamale barbati de vara.

Pijamalele ieftine pentru barbati au o croiala libera si nu restrictioneaza miscarea. Sunt fabricate din materiale ecologice care au proprietati higroscopice.

Au cusaturi moi, care nu deranjeaza si nu irita pielea. Dintre materiale, ar trebui sa dai preferinta bumbacului si satinului. Primul este mai bine de utilizat in extrasezon si iarna, iar satinul, vara.

Componentele sintetice imbunatatesc proprietatile produsului finit, deoarece pijamalele pentru barbati isi pastreaza forma si astfel, pot fi purtate mult timp.

Elementele decorative precum nasturii, imbunatatesc aspectul, dar de obicei, barbatii prefera pijamalele cu maneci scurte, model tricou.