Alegerea ta in ceea ce priveste huse canapele va depinde de mai multi factori, inclusiv de decorarea interiorului tau. Dar este posibil sa optezi si pentru un stil propriu alegand o husa, a carei culoare diferita confera o nota de originalitate decorului tau.

Designul unei huse canapea vine intr-o paleta de culori, modele, dar si stiluri care sa multumeasca pe toata lumea.

Daca inainte se alegea uni si neutru din punct de vedere al culorii, astazi vine intr-o infinitate de culori pentru a se adapta interioarelor moderne, stil mansarda, apartamentelor de toate marimile, dar si caselor cu un living mare. Modelele de material textil sunt astfel foarte numeroase, dar atentie la suprasolicitarea din decor.

De asemenea, poti alege si imprimeurile care se potrivesc pentru un decor sic. Designerii nu se zgarcesc cu mijloacele si cu inspiratia de a proiecta modele de ales in functie de anotimpuri printre altele, astfel incat sa nu te saturi de canapeaua ta tot anul.

O husa de canapea elastica cu nuante neutre in culori vitaminizante

In ceea ce priveste culoarea, exista huse canapele ieftine elastice care se preteaza tuturor dorintelor. Daca decorul tau este destul de sobru in general, poti ramane absolut in acest registru optand pentru huse de canapea de culoarea pamantului, alb sau in nuante de bej si maro.

Daca sufrageria ta are deja un decor destul de colorat, si aici te poti juca pe contraste optand pentru o husa intr-o culoare neutra. Daca, pe de alta parte, doresti sa intaresti culorile vitaminizante din piesa centrala a casei tale, ramai in contextul acesto culori si opteaza, de exemplu, pentru o husa coltar sau canapea elastica cu design turcoaz.

Aceasta culoare, care aminteste de cer si mare, are si semnificatii care te-ar putea incuraja sa o cumperi. Turcoazul simbolizeaza intr-adevar soarele, apa si focul, cele trei elemente ale naturii care sunt foarte importante in viata de zi cu zi.

Alegerea unei huse de canapea sau coltar turcoaz inseamna a oferi un decor revigorant interiorului tau.

Adopta aceasta culoare mai ales vara, pentru a-ti insenina decorul si pentru a-ti sublima intregul univers in living. Husa de canapea turcoaz ofera, de asemenea, o latura si mai calda casei tale.

Aceasta culoare este, de asemenea, sinonima cu eleganta, sensibilitatea si e foarte sic. Transforma-ti spatiul intr-o clipa cu diferitele modele de huse canapele ieftine.

O husa cu modele si grafice pentru toate gusturile

Modelele joaca foarte mult in modul de a oferi o latura sic si design interiorului tau. Husa extensibila de canapea nu face exceptie de la aceasta regula si exista in diferite grafice si alte modele de design pentru a satisface toate dorintele tale de schimbare pentru un decor modern dupa cum doresti.

Imprimarea grafica exista pentru diferite modele si culori pentru a raspunde nevoilor tale. Poti alege o husa grafica alba de canapea cu modele gri, care ofera o latura sic mobilierului si decorului sufrageriei tale, in general.

Modelul alb-negru nu se demodeaza niciodata si reinventeaza un stil si un univers in fiecare an.